Puchner Hűségprogram

Elindult a Puchner Kastélyszálló****
egyedi és előnyökkel teli hűségprogramja

Köszönjük törzsvendégeinknek a hűséges, több mint 25 éven át tartó kötődést
a Puchner Kastélyszállóhoz!
Rengeteg együtt töltött élmény, pozitív vendégvélemény, közös időutazás után végre megvalósíthatjuk régóta dédelgetett álmunkat:
méltóképpen köszönthetjük vendégeinket hűségprogramunkkal!

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy részese lehet egy legendának: negyed évszázad alatt, az Önök igényeit szem előtt tartva
évről-évre megújuló programokkal és szolgáltatásokkal,
 7 féle szálláshangulattal, 4 féle wellness részleggel és
Magyarország első középkori tematikus parkjával várjuk!

Számunkra minden Vendég egyformán fontos  - a gyermekes családok, a párok, a baráti társaságok, a házi kedvenccel érkezők, a céges rendezvények, az esküvőjüket nálunk ünneplők!

Köszönjük, hogy jelenlétükkel hozzájárulnak a Puchner legendához!

Hűségprogramunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 1000 bónuszponttal jutalmazzuk.
 • Pontjait már az első foglalásnál beválthatja.
 • Foglalásai után a jövőben extra pontokat írunk jóvá, melyeket kedvezményekre válthat következő foglalásánál.

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Egyedi akciók első kézből - Exkluzív promóciók törzsvendégeknek.
 • Minden, a szálloda weboldalán indított foglalása után pontjóváírás és kedvezmény járhat.
 • A végösszeg akár 10%-át pontokkal is fizetheti.
 • Több pihenés = több élmény + ráadás pontok és magasabb kedvezmény

Hogyan lehetek csapattag?

 • A regisztráció mindössze pár kattintás és néhány adat megadása.
 • Regisztráció után megerősítés is szükséges.
 • Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes.
 • Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti,
 • Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja.

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Hűségrogramunk tagjaként csak nyerhet. Már a regisztrációért is pont jár, mely kedvezményekre váltható.

Puchner Hűségprogram tag leszek

A Puchner Hűségprogram szintjei:

Puchner Vendég
A Puchner Vendég tagság feltétele
A Puchner Vendég tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 50 pontot! A következő foglalása értékének %-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Puchner Törzsvendég
A Puchner Törzsvendég tagság feltétele
5 foglalás
megléte
A Puchner Törzsvendég tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 10%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 50 pontot! A következő foglalása értékének %-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
 • Érkezéskor a szobában egy finom csokoládé bekészítéssel kedveskedünk!
 • Korai check in opciót (foglaltság függvényében) biztosítunk!
 • Az elutazás napján a wellness részlegeinket még akár egész nap használhatja, külön térítés díj nélkül!
Puchner VIP vendég
A Puchner VIP vendég tagság feltétele
10 foglalás
megléte
A Puchner VIP vendég tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 10%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 50 pontot! A következő foglalása értékének %-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 10% kedvezményt kap!
 • Érkezéskor a szobában egy finom csokoládé bekészítéssel kedveskedünk!
 • Korai check in opciót (foglaltság függvényében) biztosítunk!
 • Az elutazás napján a wellness részlegeinket még akár egész nap használhatja, külön térítés díj nélkül!
 • Vacsoránál foglalt asztallal várjuk!

GY.I.K.

Törzsvendégeinket a korábbi adatbázisunkból beregisztráltuk a Törzsvendégprogramba, melyről egy e-mail-t küldtünk az adatbázisunkban szereplő email címre. Kérjük, hogy a levélben lévő linkre kattintva erősítse meg regisztrációját. Ha nem kapott e-mail-t, akkor  kérjük regisztráljon és bekerül hűségprogram Puchner Vendég szintjére, majd ezután vegye fel a kapcsolatot a szállodával és kérje a szint felülvizsgálatát (foglalas@puchner.hu) és a kollégáink manuálisan átteszik a korábbi foglalásai szerinti törzsvendégszintre.

Szállodánk hűségprogramját azért hoztuk létre, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkban 3 szintet különböztetünk meg .  Puchner vendég – Puchner törzsvendég – Puchner VIP vendég. Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs szinthez semmilyen feltétel teljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz kötött.

Javasoljuk, hogy egy családból csak egy személy regisztráljon, aki a foglalásokat általában intézi. Ehhez az egy fiókhoz az első belépéskor valamennyi családtagot hozzá tudja adni. Foglaláskor csak annak tudjuk a kedvezményt megadni, aki a weboldalunkon bejelentkezett. Több különböző fiók pontjai nem összevonhatók, így érdemes családonként egy fiókot regisztrálni.

Mielőtt szállodánk weboldalán ajánlatot kérne, vagy online foglalást indítana, lépjen be törzsvendég fiókjába. Az így indított valamennyi foglalás értéke után rendszerünk pontokat ír jóvá. A foglalás után kapott pontok a távozás napjával válnak aktívvá, ekkortól a következő pihenésre már felhasználhatók.

Lépjen be törzsvendég fiókjába, mielőtt szállodánk weboldalán ajánlatot kérne, vagy online foglalást indítana. Ha van felhasználható pontja, a foglalás véglegesítésekor a rendszer automatikusan felajánlja majd a lehetőséget, hogy az adott pont mennyiségének megfelelő összeget a fizetendő végösszegből levonja.

A hűségprogramban a regisztráció utáni első foglalástól gyűjtheti a pontokat. A regisztráció előtti foglalások nem vesznek részt a pontgyűjtésben. Azon vendégeink, akik korábban már jártak a Puchner Kastélyszállóban, és hírlevélben értesültek a regisztrációs lehetőségről, a csatlakozás után már arra a törzsvendégszintre kerülnek, mely eddigi foglalásaik alapján megilleti őket.

Ha a foglalást töröljük, az ahhoz beváltott pontok az eredeti érvényességgel újra felhasználhatók. Ha módosítjuk a foglalást, pl. egy későbbi időpontra és az eredeti foglaláshoz beváltott pontok érvényessége közben lejárt, azokat a módosított időpontnál már nem tudjuk figyelembe venni.
Az eredeti foglalás szerint számítjuk fel a szerzett pontokat, a módosítás során jelentkező különbséget utólagosan, manuálisan módosítjuk, melyek egy következő foglalás során válthatóak be.

Hűségprogramunk indulásakor beregisztrált törzsvendégeink megerősítését az értesítő email kiküldése után egy hónappal megvizsgáljuk, és a meg nem erősített regisztrációkat törli a rendszer az adatbázisból. Amennyiben az Ön meg nem erősített regisztrációja is törlődött, kérjük, hogy regisztráljon Ön, mely során bekerül a hűségprogram Puchner Vendég szintjére majd ezután vegye fel a kapcsolatot a szállodával  (foglalas@puchner.hu) és kérje a szint felülvizsgálatát és a kollégáink manuálisan átteszik a korábbi foglalásai szerinti törzsvendégszintre.

Szállodánk hűségprogramja a törzsvendégeket a regisztrációkor megadott email címük alapján azonosítja, amennyiben Ön nem azzal az email címmel kérte az ajánlatot, amellyel beregisztrált a programba, akkor a endszer Önt nem azonosítja törzsvendégként, így nem adja meg a kedvezményét. Ebben az esetben legyen szíves felvenni a kapcsolatot szállodával és kérje, hogy az ajánlatot újra küldjék arra az email címre, amellyel Ön regisztrált a hűségprogramunkba.

A foglalas@puchner.hu e-mail címen vagy a +36 72 459 547-es telefonszámon állunk szíves rendelkezésükre.